Print XYZ® verkar inom
området "tampongtryckning"

Viktig information

Som ett led i att ytterligare förbättra vår kapacitet och servicegrad har vi nöjet att meddela att Östling Märksytems tampongtryck och screentrycksavdelning nu i sin helhet övertagits av ACP Systems AB och Hammervald AB i Borås. 

För dig som kund innebär detta avsevärda fördelar avseende produktsortiment, leveranskapacitet, service och support samt automationsmöjligheter. Försäljningen av denna del i Östlings ger Er ett bredare utbud av förbrukningsmaterial och maskiner. 

Läs all information här.

Populära taggar:

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Vill du beställa kataloger, produktcd:s eller veta mer, tveka inte på att kontakta oss!

Du kan ringa oss på +46 33-22 21 60 eller klicka här för att gå vidare till vårat kontakt formulär!