Industrirobotar

Att automatisera vissa delar av en produktion genom exempelvis roterande fixturer, höghastighetsrörelser eller automatisk avlastning kan i vissa fall vara tillräckligt och ge goda resultat. Men dessa lösningar innebär oftast att flera operatörer fortfarande behöver vara på plats för att ta med produkter till tryckmaskinen, ta bort färdiga varor och ta hand om bläck och andra behov av tryckutrustningen.

En industrirobot kan automatisera laddningen av en cell och ge en flexibel lösning. Den kan programmeras till att utföra många olika uppgifter såsom packning av produkter och avlastning på olika platser. Den är även omprogrammeringsbar vilket möjliggör snabba ändringar i produktionen.

Det finns fyra tillverkare av industrirobotar. Vi jobbar med alla fyra. På så sett kan vi välja robottillverkare efter era behov. Och möjligheterna är oändliga. Därför brukar vi alltid säga: berätta vad du vill ha, så får du det. Vet du inte vad du vill ha? Då hjälper vi dig hitta rätt lösning för just din produktion.

Trenger du hjelp med å finne rett trykkmaskin?