Digitaltryk

Digitaltryckmaskiner möjliggör snabba och personifierade tryck i många olika färger och toningar. Snabba utskriftshastigheter, omedelbar torkning/härdning och kompatibilitet med olika material gör digitaltryck till ett mångsidigt verktyg för många industrier. Eftersom trycket är helt digitalt behövs inga mellansteg, så som filmer och tryckplåtar. Detta möjliggör också justeringar långt in i tryckprocessen, och att du till exempel kan personifiera varje enskild produkt med unik text och bild utan att sakta ner produktionen.

Oändliga möjligheter

Digitala UV bläckskrivare är utvecklade för mycket hög flexibilitet och produktivitet. UV-bläcket härdas omedelbart, vilket gör att det kan fästa på ytor som inte är helt plana. Detta öppnar möjligheter för utskrift på material med unika strukturer eller oregelbundna former som t ex koniska och cylinderformade objekt.

NV-UV 6060

En flatbäddsprinter med ett högkvalitativt resultat som printar upp till 2400 dpi med en stor tryckyta som möjliggör tryck på fler produkter samtidigt. Den printar både färg och vitt samtidigt och har möjlighet att applicera skyddslack för optimal finish. Justerbart bord med vakuum för hög flexibilitet för att klara en mängd olika produkter och höjden justeras automatiskt efter produktens storlek.

Vill du veta mer om våra digitaltryckmaskiner?