Serigrafi

Screentryck är en tryckteknik som uppstod i Kina för runt 2000 år sedan. Tryckmetoden går ut på att man med hjälp av en gummiraka pressar färg genom en finmaskig duk på produkten som ska märkas. Med screentryckmaskiner får du en metod som är enkel, men mycket effektiv, på framför allt plana och runda ytor. Den har kort torktid, överlägsen hållbarhet och ger ett resultat av högsta kvalitet. Det är en mångsidig tryckteknik som ger ett detaljerat slutresultat på bland annat textil, plast och metall.

Med våra screentryckmaskiner kan du vara säker på att du får det allra senaste och mest kostnadseffektiva inom branschen och givetvis skapar vi specialanpassade lösningar helt efter er tryckverksamhet när behov finns.

Med vårt andra bolag ACP Coated Screens Scandinavia AB har vi etablerat oss som det mest specialiserade företaget på screenramar i Sverige och i vårt lager har vi självklart allt förbrukningsmaterial du behöver till ditt screentryck.

ACP Coated Screens Scandinavia

I över 35 år har vi jobbat med omspänning och nytillverkning av screenramar.

blandar färg för tryckblandar färg för tryck

Blandinger klar til at printe farve til serigrafi

Formålet med vores Operation er til gør det nemmere for dig gennem hele din printproces, så at du kan fokus på din virksomhed. Derfor du får en klar til at printe farve som du kan hælde Straks i maskinen. Det er vi alene om markedet. Uanset produktion, materialer og ønsket resultater så vi hjælper dig med at producere Ret skygge for højre print detalje med alt fra standardblandinger til unikke kombinationer, uanset hvilken type af farveskala du bruger. Tak til at vi blander farverne dem selv kan vi tilpasse os mængden farve i en beholder så som du får præcis det beløb og skygge du skal bruge – fra 35 g til en lastbil.

Rammespænding på bestilling

Har du brug for en specialfremstillet tryk klud i polyester, nylon el metal? Vil du have hjælp til efterspænding? af en aluminiumsramme? Det ved du måske ikke hvad har du brug for Intet problem. Vi hjælper dig med at få det frem den rigtige ramme til din serigrafi. I kombination med en stor levere af emulsioner og kapillarfilm også en nær ved samarbejde med ledende leverandører så som Saati, Bopp og Foteco, vi kan levere en løsning fuldstændig efter din behov.

screentrycksmall i träscreentrycksmall i trä

Ny produktion af silketryk rammer

Vi tillverkar screentrycksramar i båda trä och aluminium. Valet av ram beror på verksamhet och behov. En träram funkar fint för handtryck, och kan även vara ett bra alternativ vid engångsjobb och mindre tryckvolymer.

Screen print ramme i træ 28mm x 40mm 21mm x 27mm

screentrycksram i aluminiumscreentrycksram i aluminium

Ny produktion af silketryk rammer

Aluminiumramar håller mycket längre än ramar gjorda av trä. De används ofta för större format, samt vid industriellt bruk som kräver högre stabilitet och dukspänning. Aluminiumramar är även att föredra när man vill återvinna screentrycksramen genom omspänning.

Screen print ramme i aluminium 20mm x 20mm 30mm x 30mm 40mm x 40mm 40mm x 60mm

Forberedt rammer

Vi har under mange år produceret forberedt på forhånd rammer i træ og aluminium. Trykrammerne leveret fuldt udspændt med lærred og belagt med emulsion/ kapillærfilm. Alle silketryk rammer blive pakket i lysbestandig plastik til levering. Det kan vi også aflevere dem direkte til din virksomhed.

Vill du veta mer om våra screentrycksmaskiner?