industrirobotar

Kostnadseffektiv industriell automation

En integrerad automationslösning har många fördelar. Man når enklare mål som ökad produktionsflexibilitet, minskad stilleståndstid, minimerat svinn och effektivare linjeintegration. Genom att ta fram kundanpassade produktionslösningar effektiviserar man processen når snabbare produktionstider med kortare leveranstider. Automation minskar även risken för arbetsrelaterade skador och ger en tryggare arbetsmiljö.

Vi har levererat tryckmaskiner för produktmärkning till tillverkningsindustrin i över 40 år. Under dessa år har vi fått en djup förståelse för hur industrin fungerar. Genom att erbjuda en automationslösning för en effektivare produktion hjälper vi er att optimera er verksamhet.

tampotryck av trumpinnartampotryck av trumpinnar

Industriell automation

För att komma fram till den bästa och mest lönsamma automationen för just din produktion behöver vi förstå din verksamhet helt. Vårt team har lång erfarenhet inom automation, logistik och produktion och vi strävar alltid efter att ligga i framkant när det gäller det senaste inom innovation och teknik.

ABB industrirobotABB industrirobot

Industrirobotar

En industrirobot automatiserar laddningen i en cell för en effektivare produktion. Den kan programmeras till att utföra många olika uppgifter såsom packning av produkter och avlastning på olika platser. Med automation minimerar man mänskliga fel och variationer vilket säkerställer konsekvent hög kvalitet.