färgburk med färgen blå

Förbrukningsmaterial till din tryckverksamhet

Saknar du tamponger av specialstandard, klichéer av högsta kvalitet, tryckfärdig färg på flaska som du kan hälla direkt i maskinen eller screentrycksramar i olika mått och material? Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för dig under hela din tryckprocess, så att du kan fokusera på din verksamhet. Oavsett tryckmetod och bransch har vi allt förbrukningsmaterial du behöver till just din produktion. Vi hjälper dig att hitta rätt.

tampotrycktampotryck

För tampotryck

Vi har allt förbrukningsmaterial för din produktion. Som egentillverkning av tamponger och klichéer där vi anpassar dem efter dina önskemål oavsett hur produkten ser ut. Samt blandar tryckfärdig färg som du kan hälla direkt i maskinen – allt för att underlätta så att du kan fokusera på din verksamhet.

ScreentryckScreentryck

För screentryck

Vi fixar ramspänning på beställning, tillverkar nya screentrycksramar enligt dina önskemål, erbjuder förpreparerade ramar som vi anpassar helt efter dina önskemål gällande motiv, djup, tryckhastighet samt typ av maskin. Därefter levererar vi önskat förbrukningsmaterial till din anläggning. Vi blandar såklart tryckfärdig färg även för screentryck.

Övrigt förbrukningsmaterial

Vi tillhandahåller allt material för din tryckproduktion och industrimärkning, inklusive fixturer. Vet du kanske inte vad du behöver? Inga problem. Kontakta oss så hjälper vi dig med att hitta rätt tillbehör för just din verksamhet.