Applicering av färg för screentryck

Screentryck

En tryckteknik som uppstod i Kina för runt 2000 år sedan. Tryckmetoden går ut på att man med hjälp av en gummiraka pressar färg genom en finmaskig duk på produkten som ska märkas. Med screentryckmaskiner får du en metod som är enkel, men mycket effektiv, på framför allt plana och runda ytor. Den har kort torktid, överlägsen hållbarhet och ger ett resultat av högsta kvalitet. Screentryck är en mångsidig tryckteknik som ger ett detaljerat slutresultat på bland annat textil, plast och metall.

Med våra screentryckmaskiner kan du vara säker på att du får det allra senaste och mest kostnadseffektiva inom branschen och givetvis skapar vi specialanpassade lösningar helt efter er tryckverksamhet när behov finns.

Med vårt andra bolag ACP Coated Screens Scandinavia AB har vi etablerat oss som det mest specialiserade företaget på screenramar i Sverige och i vårt lager har vi självklart allt förbrukningsmaterial du behöver till ditt screentryck.

ACP Coated Screens Scandinavia

I över 35 år har vi jobbat med omspänning och nytillverkning av screenramar och har etablerat oss som det mest specialiserade företaget på screenramar i Sverige. Vi har vårt kontor och verkstad i Stockholm där vi tillverkar nya aluminium- och träramar, spänner om gamla ramar och säljer förpreparerade ramar med uv-känslig fotoemulsion eller kapillärfilm helt efter era egna specifika önskemål. Vi tillhandahåller allt förbrukningsmaterial till din screenverksamhet.

blandar färg för tryckblandar färg för tryck

Blandar tryckfärdig färg för screentryck

Syftet med vår verksamhet är att underlätta för dig under hela din tryckprocess, så att du kan fokusera på din verksamhet. Därför får du en tryckfärdig färg som du kan hälla direkt i maskinen. Det är vi ensamma om på marknaden. Oavsett produktion, material och önskat resultat så hjälper vi dig att ta fram rätt nyans för rätt tryckdetalj, med allt ifrån standardblandningar till unika kombinationer, oavsett vilken typ av färgskala ni använder. Tack vare att vi blandar färgerna själva kan vi anpassa mängden färg i en behållare så att du får exakt den mängd och nyans du behöver – från 35 g till en lastbil.

Vill du veta mer om våra screentrycksmaskiner?