Large format printing machine in operation. Industry

Digitaltryck

Digitaltryckmaskiner möjliggör effektiv produktion och personifierade tryck i många olika färger och toningar. Snabba utskriftshastigheter, omedelbar torkning/härdning och kompatibilitet med olika material gör digitaltryck till ett mångsidigt verktyg för många industrier. Eftersom trycket är helt digitalt kapar man moment, så som filmer och tryckplåtar, och spar tid. Detta möjliggör också justeringar långt in i tryckprocessen, och att du till exempel kan personifiera varje enskild produkt med unik text och bild utan att sakta ner produktionen. Med våra digitaltryckmaskiner kan du vara säker på att du får det allra senaste och mest kostnadseffektiva inom branschen och givetvis skapar vi specialanpassade lösningar helt efter er tryckverksamhet när behov finns.

Large format printing machine in operation. IndustryLarge format printing machine in operation. Industry

Oändliga möjligheter med digitaltryck

Digitala UV bläckskrivare är utvecklade för mycket hög flexibilitet och produktivitet. UV-bläcket härdar omedelbart, vilket gör att det kan fästa på ytor som inte är helt plana. Detta öppnar möjligheter för utskrift på material med unika strukturer eller oregelbundna former som t ex koniska och cylinderformade objekt. Digitaltryck lämpar sig väl även för både stora som små verksamheter, oavsett volymer, och kräver minimalt med underhåll och rengöring.

NV-UV 6060 digitaltryck

En flatbäddsprinter med ett högkvalitativt resultat som printar upp till 2400 dpi med en stor tryckyta som möjliggör tryck på fler produkter samtidigt. Den printar både färg och vitt samtidigt och har möjlighet att applicera skyddslack för optimal finish. Justerbart bord med vakuum för hög flexibilitet för att klara en mängd olika produkter och höjden justeras automatiskt efter produktens storlek.

Vill du veta mer om våra digitaltryckmaskiner?