tampotryck

Förbrukningsmaterial för tampotryck

Behöver du en tampong för ett speciellt tryck, eller tryckfärdig färg på flaska? I vårt lager har vi allt förbrukningsmaterial du behöver för ditt tampotryck. Och vi kan skapa specialanpassade lösningar helt efter er tryckverksamhet.

tampotrycks formartampotrycks formar

Egentillverkning av tamponger

Vår egen tillverkning av tamponger gjorda av silikon möjliggör att vi kan forma dem helt efter era behov. Det finns inga begränsningar på storlek och form utan vi tar fram rätt tampong oavsett hur produkten ser ut. Vi har en stor mängd färdiga modeller att utgå ifrån, men gör även specialgjorda tamponger för att passa just ditt tampotryck.

Beställning:
order@acpsystems.se
+46 (0)33-22 21 60

Frågor:
kontakt@acpsystems.se
+46 (0)33-22 21 60

Egentillverkning av klichéer

Klichén är den mest kritiska komponenten vid tampotryck där både etsdjup, materialkvalité och motivplacering är av största betydelse. Och med över 35 års erfarenhet kan vi med gott samvete säga att vi är Europaledande i klichétillverkning av högsta kvalitet. I vårt sortiment finner du allt från 0,25 mm etsade standardklichéer till 10 mm läppslipade klichéer av stål, polymer (plast), keramik eller laser. Vi anpassar dem efter dina önskemål gällande motiv, djup, tryckhastighet samt typ av maskin. Därefter levererar vi önskad mängd till din anläggning.

Beställning:
order@acpsystems.se
+46 (0)33-222160

Frågor:
linus@acpsystems.se
+46 (0)33-22 21 62

Klichéer för tampotryck i olika storlekar och hålbilder, etsade eller oetsade:

  • 0,25 mm standard samt läppslipade
  • 0,5 mm standard samt läppslipade
  • 10 mm läppslipade
  • Plastklichéer för etsning med vatten och alkohol.
  • Keramikklichéer
färgblandningfärgblandning

Blandar tryckfärdig färg för tampotryck

Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för dig under hela din tryckprocess, så att du kan fokusera på din verksamhet. Därför erbjuder vi alltid tryckfärdig färg som du kan hälla direkt i maskinen. Det är vi ensamma om på marknaden. Oavsett produktion, material och önskat resultat hjälper vi dig att ta fram rätt nyans, med allt ifrån standardblandningar till unika kombinationer och effekter, oavsett vilken typ av färgskala ni använder.

Tack vare att vi blandar färgerna själva anpassar vi mängden färg i en behållare så att du får exakt så mycket du behöver – från 35 g till en lastbil. Det innebär även att vi kan anpassar mängden för att kunna köra ett skift och behöver ni härdare förbereder vi en liten spruta med rätt mängd för det skift. Allt för att underlätta för dig.

Beställning:
order@acpsystems.se
+46 (0)33-22 21 60

Frågor:
anna@acpsystems.se
+46 (0)33-22 21 66