Utskrift av DTF print

DTF printer

DTF – Direct to Film innebär utskrift med vattenbaserade pigmentbläck på polyetentereftalat (PET) film. Efter härdning kan bilden överföras till ett plagg med en vanlig värmepress. DTF-processen kräver ingen förbehandling och den kan appliceras på många typer av fiberkompositioner. Du får en levande utskrift med ett brett färgomfång och kvaliteten på trycket blir exceptionell eftersom linjer, små teckensnitt och fina detaljer skrivs ut exakt. DTF-trycket ger ett hållbart resultat på grund av den lägre massan av fasta ämnen som appliceras, som även förbättrar elasticiteten och töjbarheten på produkten.

NV-DTF-60 PLUS

En All-In-One printer som kan tillverka transfer till i princip alla material med ett högkvalitativt resultat. Den har automatiskt färgcirkulering och du kan enkelt läsa av färgnivån genom de transparenta behållarna. Printern har en helautomatisk dosering av pulverlim i ett cirkulerande system för återbruk som gör att inget lim går till spillo.

Revolutionerande tryckteknik

Med 2 st Epson i3200 printhuvud som klarar 2400 dpi får du ett skarpt och klart tryck. För ökad effektivitet printar och värmer den samtidigt utan att någon förbehandling krävs. Du väljer själv vilken bredd på film du vill använda. Den klarar både 30 och 60 cm film.

Vill du veta mer om våra DTF printers?