Tampotrycksmaskin

Tryckmaskiner – Vi är specialister på produktmärkning

I mer än 40 år har vi tillhandahållit en bred repertoar av tryckmaskiner för produktmärkning. Vi tar fram rätt märkmetod och lösning för just din produkt. Oavsett om det är en begagnad maskin eller en helautomatisk cell.
Och vi skulle vilja påstå att vi är världsmästare på det.

Vi hjälper dig att hitta rätt märkningsmetod oavsett om det är tampongtryckning, screentryck, varmprägling, lasermärkning, digitaltryck eller andra tryckmetoder som vi med erfaren hand gärna specialanpassar för din anläggning. Med vår kompetens tar vi fram enskilda maskiner, men även integrerade projekt för line-produktion. Maskinerna går dessutom att bygga vidare på med andra komponenter för ytterligare anpassning om nya behov skulle uppstå.

man vi tampotrycksmaskinman vi tampotrycksmaskin

Val av tryckmaskin

Det finns en mängd olika sätt att märka en produkt på. Valet av maskin beror på vilken sorts tryckmetod du behöver använda dig av, vilket i sin tur avgörs utifrån produkten som du vill göra ditt tryck på.

ABB robot som används i tryckindustrinABB robot som används i tryckindustrin

Automation

En integrerad automationslösning har många fördelar. Bland annat kan mål som ökad produktionsflexibilitet, minskad stilleståndstid, minimerat svinn och effektivare linjeintegration uppnås mycket lättare.

man vi tampotrycksmaskinman vi tampotrycksmaskin

Övriga tjänster

Vår passion ligger i att hitta rätt lösning för just dig
och din produktion. Ibland innebär den lösningen en om-byggnation, löpande service eller vidareutveckling av era befintliga maskiner. Även framtagning av anpassade tryckmaskiner eller ställa in kundanpassade lösningar.

Begagnad TampotrycksmaskinBegagnad Tampotrycksmaskin

Begagnade tryckmaskiner

Söker du en begagnad tryckmaskin av hög kvalitet? Vi kan alltid hjälpa dig att hitta rätt tryckmaskin, ny eller begagnad.

Tampongtryck snusdosorTampongtryck snusdosor

Utbildning

Att veta exakt hur tryckmaskinen fungerar kan vara helt avgörande för en effektiv och säker produktion. Därför ingår det alltid en utbildning för er och era medarbetare vid köp av maskin. Självklart anordnar vi även utbildningar för er som redan har en maskin.

tampoformtampoform

Övrig tryckutrustning

Tvättar ni färgkoppar och annat trycktillbehör för hand? Gör inte det. En tvättmaskin specifikt gjord för detta ändamål sparar in tid och underlättar enormt mycket. Vi har all utrustning och alla redskap som krävs för att förenkla tvätt och underhåll av er maskin.