tampotrycksmaskin

Tampotryck

Tampongtrycksmaskiner vidgar gränsen för det möjliga. Tryckmetoden innebär att en elastisk silikonkudde överför färg från en kliché till detaljen som ska märkas. Vi har egen tillverkning av samtliga förbrukningsmaterial vilket ger oss en unik möjlighet att anpassa metoden precis efter era behov. Den här specifika tryckprocessen ger ett oslagbart resultat för dekoration och märkning på plast, metall, glas, lackerade ytor och trä med flera, till en minimal kostnad per tryck. Med våra tampotryckmaskiner kan du vara säker på att du får det allra senaste och mest kostnadseffektiva inom branschen och givetvis skapar vi specialanpassade lösningar helt efter er tryckverksamhet när behov finns.

tampotrycktampotryck

Förbrukningsmaterial för tampotryck

Behöver du en tampong för ett speciellt tryck, eller tryckfärdig färg på flaska? I vårt lager har vi allt förbrukningsmaterial du behöver till ditt tampotryck. Och vi kan skapa specialanpassade lösningar helt efter er tryckverksamhet.

tampotrycks formartampotrycks formar

Egentillverkning av tamponger

Vår egen tillverkning av tamponger gjorda av silikon möjliggör att vi kan forma dem helt efter era behov. Det finns inga begränsningar på storlek och form utan vi tar fram rätt tampong oavsett hur produkten ser ut. Vi har en stor mängd färdiga modeller att utgå ifrån, men gör även specialgjorda tamponger för att passa just er produkt.

Egentillverkning av klichéer

Klichén är den mest kritiska komponenten vid tampongtryck där både etsdjup, materialkvalité och motivplacering är av största betydelse. Och med över 35 års erfarenhet kan vi med gott samvete säga att vi är Europaledande i klichétillverkning av högsta kvalitet. I vårt sortiment finner du allt från 0,25 mm etsade standardklichéer till 10 mm läppslipade klichéer av stål, polymer (plast), keramik eller laser.

färgburk med färgen blåfärgburk med färgen blå

Blandar tryckfärdig färg för tampotryck

Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för dig under hela din tryckprocess, så att du kan fokusera på din verksamhet. Därför erbjuder vi alltid tryckfärdig färg som du kan hälla direkt i maskinen. Det är vi ensamma om på marknaden. Oavsett produktion, material och önskat resultat hjälper vi dig att ta fram rätt nyans, med allt ifrån standardblandningar till unika kombinationer och effekter, oavsett vilken typ av färgskala ni använder.

Vill du veta mer om våra tampotryckmaskiner?