man vi tampotrycksmaskin

Övriga tjänster som underlättar tryckprocessen för tillverkningsindustrin

Förutom att hitta rätt tryckmaskiner, tillverka förbrukningsmaterial såsom tamponger och klichéer samt blanda tryckfärdig färg, erbjuder vi även övriga tjänster nedan som underlättar för dig och din industrimärkning.

Maskinombyggnad och service

Även om vi gillar nya tryckmaskiner så är det faktiskt inte det vi brinner för mest. Vår passion ligger i att hitta rätt lösning för just dig och din produktion. Och ibland innebär den lösningen en ombyggnation, löpande service eller vidareutveckling av era befintliga maskiner. Vi hjälper er gärna med detta, oavsett märke och sort. Vi kan även bygga en specialmaskin eller ställa in kundanpassade lösningar. Att ha vårt serviceavtal på plats förlänger dessutom livslängden på era maskiner avsevärt, och säkrar att du snabbt kan få en av våra maskintekniker på plats för reparation och underhåll av din utrustning.

Installation

Självklart hjälper vi till med installation hos er. Våra tekniker hjälper till med slutgiltiga finjusteringar och övriga tjänster för att se till att allt fungerar som ni vill. Vi rekommenderar även att ha vårt serviceavtal på plats för att förlänga livslängden på era maskiner, och vi levererar såklart allt förbrukningsmaterial som erfordras för kontinuerlig drift av din produktion. För att underlätta än mer hjälper vi dig gärna att reparera och sälja din gamla tryckmaskin.

Leasa & hyra tryckmaskin

Förutom att köpa din tryckmaskin via oss kan du även leasa och hyra maskiner vid behov. Vi hjälper dig hela vägen från att ta fram leasingavtal till att maskinen står på plats.

Behöver du hjälp att hitta rätt tryckmaskin?