tampotrycksmaskin

Om ACP Systems

I mer än 40 år har vi tillhandahållit en bred repertoar av tryckmaskiner för all typ av produktmärkning till tillverkningsindustrin och andra tryckverksamheter. Det gör oss till en erfaren leverantör som numera har en stark position inom bland annat industrimärkning och textiltryck. Vi bygger maskiner från grunden och tillverkar rätt tryckmaskin för rätt industri och produkt, helt anpassat efter dina behov. Vi sätter samman, bygger om och justerar specialmaskiner. Och det skulle vi vilja påstå att vi är världsmästare på.

Oavsett vilka förutsättningar din verksamhet har kan vi på ACP Systems erbjuda skräddarsydda helhetslösningar. Med allt från idé till komplett utrustning. Från enskilda maskiner med manuell laddning eller en helautomatisk cell. På så sett kan vi effektivisera din produktion från grunden och därmed optimera lönsamheten.

Vår kunskap, din framgång

Genom oss hittar du flerfärgsmaskiner, högteknologiska CNC-styrda maskiner och utrustning inom andra tryckmetoder som vi med erfaren hand anpassar för din produktionsanläggning. Med vår kompetens kan vi på nolltid ta fram enskilda maskiner men även integrerade projekt för line-produktion. Maskinerna är så pass flexibla att de går att bygga vidare på med nya komponenter vilket möjliggör att vi kan anpassa dem till din verksamhet om nya behov skulle uppstå.

Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för dig under hela din tryckprocess. Därför levererar vi även allt förbrukningsmaterial som erfordras för kontinuerlig drift av din produktion. Vi blandar till exempel alltid tryckfärdig färg i unika nyanser och exakt rätt mängd som du kan hälla direkt i maskinen. Det är vi ensamma på marknaden om.

ACP Systems värdegrund genomsyras av flexibilitet och närhet till dig som kund. Vilket gör att vi är ett självklart val för kvalitetsmedvetna kunder som har höga krav på formgivning och kapacitet. Med dina behov i fokus tar vi fram de mest relevanta produkterna och erbjuder en förmånlig lösning som lyfter din verksamhet till nästa nivå. Vi finns alltid tillgängliga för våra kunder och är ofta ute på plats för att stämma av, utbilda och ge personlig service. Och med vårt serviceavtal kan du snabbt få en tekniker på plats för reparation och underhåll av din utrustning.

  • Ägare: Fredrik Unell, Filip Boman, Scantima maskin AB
  • Huvudkontor och produktion: Borås, Sverige
  • Försäljningskontor: Borås, Stockholm
  • Marknader: Världen
  • Installerade tryckmaskiner: cirka 400 stycken
  • Anställda: 20 i Sverige (X globalt?)
  • Omsättning: 35 miljoner (varav 5 miljoner globalt)
  • Certifieringar: ISO 9001, 14001