Tampotrycksmaskin

Specialister på produktmärkning

I mer än 40 år har vi tillhandahållit en bred repertoar av tryckmaskiner för produktmärkning. Vi tar fram rätt märkmetod och lösning för just din produkt. Oavsett om det är en begagnad maskin eller en helautomatisk cell.
Och vi skulle vilja påstå att vi är världsmästare på det.

Vi hjälper dig att hitta rätt märkningsmetod oavsett om det är tampongtryckning, screentryck, varmprägling, lasermärkning, digitaltryck eller andra tryckmetoder som vi med erfaren hand gärna specialanpassar för din anläggning. Med vår kompetens tar vi fram enskilda maskiner, men även integrerade projekt för line-produktion. Maskinerna går dessutom att bygga vidare på med andra komponenter för ytterligare anpassning om nya behov skulle uppstå.

industrirobotarindustrirobotar

Tryckmetoder

Det finns en mängd olika sätt att märka en produkt på. Valet av maskin beror på vilken sorts tryckmetod du behöver använda dig av, vilket i sin tur avgörs utifrån produkten som du vill göra ditt tryck på.

man vi tampotrycksmaskinman vi tampotrycksmaskin

Våra tjänster

Förutom att hitta rätt tryckmaskin, tillverka förbrukningsmaterial såsom tamponger och klichéer samt blanda tryckfärdig färg, erbjuder vi bland annat ombyggnad och service av maskiner oavsett märke.

Tampongtryck snusdosorTampongtryck snusdosor

Utbildning

Att veta exakt hur tryckmaskinen fungerar kan vara helt avgörande för en effektiv och säker produktion. Därför ingår det alltid en utbildning för er och era medarbetare vid köp av maskin. Självklart anordnar vi även utbildningar för er som redan har en maskin.

Begagnad TampotrycksmaskinBegagnad Tampotrycksmaskin

Begagnade tryckmaskiner

Söker du en begagnad tryckmaskin av hög kvalitet? Vi kan alltid hjälpa dig att hitta rätt tryckmaskin, ny eller begagnad.

tampoformtampoform

Övrig tryckutrustning

Tvättar ni färgkoppar och annat trycktillbehör för hand? Gör inte det. En tvättmaskin specifikt gjord för detta ändamål sparar in tid och underlättar enormt mycket. Vi har all utrustning och alla redskap som krävs för att förenkla tvätt och underhåll av er maskin.