Screenramar

Vi tillverkar screenramar i både trä och aluminium helt efter kundens önskemål. Vi tillhandahåller ett standardsortiment av både aluminium och träramar i utvalda mått men tillverkar även ramar efter specifika önskemål.

Vi arbetar i nära samarbete med våran kunder och ledande när det gäller tillverkning av färdiga specialschabloner för industritryckerier. Ramarna tillverkas efter kundernas specifikationer och önskemål. Några tillverkningsspecifikationer för våran specialscreen produkter är:

  • Profilstorlek, godstjocklek, ytter/inner-mått
  • Mesh/duk: polyester-, nylon- och metalldukar
  • Duktäthet/spänning/(Nw/cm)
  • Vridning duk 0-45°
screentrycksram i aluminiumscreentrycksram i aluminium

Nytillverkning av aluminiumramar för screentryck

Aluminiumramar håller mycket längre än ramar gjorda av trä. De används ofta för större format, samt vid industriellt bruk som kräver högre stabilitet och dukspänning. Aluminiumramar är även att föredra när man vill återvinna screentrycksramen genom omspänning.

Screentrycksram i aluminium
20mm x 20mm, 30mm x 30mm
40mm x 40mm, 40mm x 60mm

Nytillverkning av träramar för screentryck

Vi tillverkar även screentrycksramar i trä. Valet av ram beror på verksamhet och behov. En träram funkar fint för till exempel handtryck, men är även ett bra alternativ vid engångsjobb och mindre tryckvolymer.

Screentrycksram i trä
28mm x 40mm
21mm x 27mm

Förpreparerade ramar

Vi har under många år producerat förpreparerade ramar i trä och aluminium för screentryck. Tryckramarna levereras färdigspända med duk och beskiktade med emulsion/kapillärfilm. Alla screentrycksramar förpackas i ljustålig plast för leverans. Vi kan även leverera dem direkt till er verksamhet.

Ramspänning på beställning

Behöver du en specialgjord tryckduk i polyester, nylon eller metall? Vill du ha hjälp med omspänning av en aluminiumram? Vet du kanske inte vad du behöver? Inga problem. Vi hjälper dig ta fram rätt ram för ditt screentryck. I kombination med ett stort utbud av emulsioner och kapillärfilm, samt ett nära samarbete med ledande leverantörer så som Saati, Bopp och Foteco, kan vi leverera en lösning helt efter dina behov. Använd beställningsformuläret nedan och maila in till: info@coatedscreens.se.