ACP Coated Screens Scandinavia

Coated Screens Scandinavia AB grundades 1988. Efter nästan 30 år i branschen som screenramstillverkare och återförsäljare av screenprodukter har vi nu etablerat oss som det mest specialiserade företaget på screenramar i Sverige.

Vi har vårt kontor och verkstad i Stockholm där vi tillverkar nya aluminium- och träramar, spänner om gamla ramar och säljer förpreparerade ramar med uv-känslig fotoemulsion eller kapillärfilm helt efter era egna specifika önskemål. Vi använder endast screendukar av högsta kvalitet i polyester, nylon och rostfritt stål från Saati och Bopp.
Vi utför även UV-exponeringar så att vi kan levererar färdiga “press-ready” screens.

Ramar

I över 35 år har vi jobbat med omspänning och nytillverkning av screenramar. Beställ från vårt standardsortiment av ramar i trä eller aluminium eller om du söker specialramar för din produktion. Vi erbjuder även ramspänning och omspänning och förrpeparerade ramar. Specialschabloner och coating.

blandar färg för tryckblandar färg för tryck

Färg

Oavsett produktion, material och önskat resultat så hjälper vi dig att ta fram rätt nyans för rätt tryckdetalj, med allt ifrån standardblandningar till unika kombinationer, oavsett vilken typ av färgskala ni använder. Tack vare att vi blandar färgerna själva kan vi anpassa mängden färg i en behållare så att du får exakt den mängd och nyans du behöver – från 35 g till en lastbil.

Tillbehör

Förutom ett brett utbud av screenramar och färg levererar vi ett helt sortiment av screen produkter som photo emulsion, kapillärfilm, montagefilm, Inkjet film, laser film, screen kemi-vaskmedel, vävöppnare, avfettning, UV-lack, raklar, beskiktningstråg, tejp och mycket mer.

Repro

Vi erbjuder våra kunder en komplett screen och repro-filmservice, prepress, originalarbete, högupplöst imagesetter, reprofilmutskrifter, färgseparationer och halvtonraster (RIP) i CMYK och solidcolour från EPS, Ai, PDF, PSD filer.

Vi erbjuder våra kunder en kompletta ramservice inklusive högupplöst filmutskrift / filmmask från CAD eller vektor filer (Adobe Illustrator) till direkt imagesetter utskrift.

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss

ACP Coated Screens Scandinavia AB
Skarpnäck Gårdsväg 8, 128 31 Skarpnäck, SWEDEN
Tel: +46 (0)8-716 09 48 • Info@coatedscreens.se